Alice van Vuuren
Love multiplies when it is shared with others

Gratis 7 dagen journal

Met deze speciaal samengestelde journal neem je dagelijks de tijd om inzicht te krijgen in je gedrag en patronen. Deze aanpak helpt je om bewust te worden van wat onbewust was, waardoor je stap voor stap kunt werken aan gezonde gedragingen en relaties. Het is als het trainen van een spier; hoe vaker je gezond gedrag toepast, hoe sterker je nieuwe, positieve gewoonten worden.


De 7 dagen journal biedt:
Dagelijkse reflectievragen: Vier gerichte vragen om je te helpen dichter bij jezelf te komen en je codependente patronen te doorbreken.

Positieve lijstjes: Elke dag maak je een lijstje van positieve momenten, waardoor je een dankbare en positieve mindset ontwikkelt.


Ondersteuning en groei: Door regelmatig te journalen, bouw je aan zelfbewustzijn en leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.


Begin vandaag met de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven. Het is niet jouw schuld dat je codependent bent geworden, maar het is wel jouw verantwoordelijkheid om voor jezelf te zorgen en verandering te omarmen. deze journal is jouw gids op deze reis naar zelfontdekking en heling.

Klik hier om te downloaden!